Degut a la situació ocasionada pel COVID-19, a l’actualitat, únicament efectuem enviaments dins el Principat d’Andorra. Disculpeu les molèsties i ..STAY SAFE

Enviaments dins el Principat d’Andorra.

Els enviaments s’efectuen de forma gratuïta per a compres superiors a 40€, en menys de 48 hores. En cas de compres inferiors al referit import, el preu de l’enviament és de 3,99€. Existeix també l’opció de recollir la compra a la botiga!

Condicions generals.

Identitat del Venedor:

  • Comerç: STAY
  • Data d’autorització comercial: 05/01/2015.
  • Número de comerç: 924706T.
  • Adreça física: Plaça Coprínceps, 7. Local 2. AD700. Escaldes-Engordany. Principat d’Andorra.
  • Correu electrònic: hello@staybyroom.com
 

Dret de desistiment:

El comprador té el dret de desistiment de la compra, previst a l’article 56 de la Llei 12/2013, del 13 de juny del comerç, en el termini màxim de set (7) dies hàbils, comptats a partir de la recepció de l’ordre de compra.

Als efectes d’exercir aquest dret, el comprador ha de contactar ..STAY a través del correu electrònic indicat a l’apartat anterior.

Durant la situació d’emergència causada pel COVID-19, ..STAY es fa càrrec de la recuperació de l’ordre de compra dins el territori andorrà, als efectes d’evitar el desplaçament del comprador. Fora d’aquest període, el comprador s’ha de fer càrrec de les despeses de devolució; devolució que ha d’efectuar-se en el termini màxim de set (7) dies hàbils a partir de la notificació de l’exercici del dret de desistiment.

El dret de desistiment únicament podrà efectuar-se si el producte es troba en perfecte estat i en el seu embalatge original.

El desistiment comporta la devolució de l’import pagat en la forma de val de compra, que podrà ésser utilitzat en compres futures efectuades a la botiga física o a través d’aquesta pàgina Web.

Reclamacions.

En aquest enllaç es troba el full de reclamacions en matèria de consum.

Fur i legislació aplicable.

Per tots els dubtes i qüestions a que pugui donar lloc la interpretació, aplicació i execució de les presents condicions generals, les parts es subjecten a la jurisdicció exclusiva dels Tribunals Andorrans i a la legislació aplicable en el Principat d’Andorra