La teva privacitat és molt important per a nosaltres. Únicament demanem la teva informació personal quan és necessària per a la prestació dels nostres serveis. No compartirem la teva informació personal amb tercers, excepte que existeixi una obligació legal.

Com a usuari podràs, en tot moment i de manera gratuïta, exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió i oposició a les adreces següents, en la nostra condició de responsables del tractament:

Adreça postal. Plaça Coprínceps, 7. AD700 Escaldes-Engordany, Principat d’Andorra.

Adreça electrònica: hello@staybyroom.com

També ens podràs contactar a través d’aquestes adreces per a qualsevol qüestió relacionada amb la present política de privadesa.

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per la qual es recapten i per determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d’arxius i documentació.

Amb caràcter general no es comunicaran dades personals a tercers, amb l’excepció que existeixi una obligació legal.

La utilització per la teva part d’aquesta pàgina Web comporta l’acceptació de la nostra política de privadesa.

Igualment, la nostra pàgina pot facilitar l’accés, mitjançant enllaços, a llocs webs gestionats per tercers. ..STAY no es fa responsables de les dades personals aportades per l’usuari a aquests llocs webs de tercers.

 

Altres dades de navegació:

El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d’aquest lloc web recullen, de manera estàndard, algunes dades la transmissió de les quals és implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’Internet. En aquesta categoria de dades hi ha l’adreça IP o nom de domini de l’ordinador utilitzat per la persona usuària per connectar-se al lloc web, l’adreça URL del recurs demanat, l’hora, el mètode utilitzat per a la consulta al servidor, la mida de l’arxiu obtingut en la resposta, el codi numèric que indica l’estat de la resposta al servidor, i altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l’entorn informàtic de la persona usuària.

Aquesta informació no s’associa a persones usuàries concretes i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística sobre l’ús del lloc web de ..STAY.

La pàgina Web no utilitza galetes (cookies) o altres mitjans de naturalesa anàloga per al tractament de dades personals que permetin la identificació de persones físiques concretes, usuàries del lloc web. L’ús d’aquests mitjans es reserva exclusivament per recollir informació tècnica per facilitar a les persones usuàries l’accessibilitat i l’exploració segura i eficient del lloc.